” Ce se poarta” ce mai e nou?

Prima intalnire pe care o am cu clientii mei este aceea in care ne dam fiecare seama daca suntem pe aceeasi lungime de unda, daca putem colabora. Apoi daca produsele pe care le folosesc in Butiqul meu sunt cele potrivite a fi folosite in amenajarea despre care urmeaza sa facem referire.

La intrebarea: ce se poarta? in prima faza raman blocata, 5 secunde sa ma adun.

Daca raspunsul este unul care nu este pe placul lor, adica uite la targul din Milano am vazut galben, in tonalitati diferite. Asa ca musai vrei sa folosesti aceasta culoare? Este mult mai important sa spui ce iti place, ce nu iti place. La capitolul ce nu iti place, e interesanta discutia.
Aveti vreun element pe care nu vi-l doriti in amenajare? Raspuns: nu. Ne uitam pe diferite colectii si constatam ca dungile nu le agreeaza de obicei sotii, sau partenerii doamnelor, s-a intamplat de cateva ori sa aflu ca dungi  = pijamale 🙂 in opinia dumnealor.

Mi-a placut acest lavoar, pretul este de aproximativ (din memorie) 1200 lei tva inclus, dar preferinta mea este sa folosim o baterie din perete si sa acoperim locasul lasat pentru varianta baterie pe lavoar.

Lasă un răspuns